Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

WCN - World Chambers Network

                     Chamber Trust online regisztráció ITT:

 

wcn-logo.jpg chamber-trust-logo-small.jpg

 

 

 

 

 

WORLD CHAMBERS NETWOK és CHAMBER TRUST

A nemzetközi minőség és megbízhatóság védjegye a hazai vállalkozóknak  

 

Kedves Barátaink!

 

A Budapesti Gazdaságfejlesztési Egyesület, több, mint egy évtizedes előkészítő munkája alapján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a nemzetközi üzleti életben már sikeres és elismert nemzetközi kamarai szolgáltatást vezet be Magyarországon annak érdekében, hogy segítse a hazai vállalkozások értékesítésének növelését, elismertségének kiterjesztését a globális piacon. A kereskedelmi kamarák világméretű hálózatát felhasználva annak minden előnyét és ismertségét az üzleti fejlesztés és megbízhatóság céljaihoz igazítva az új szolgáltatása révén a BGE tagsággal rednelkező vállalkozások is bekapcsolódhatnak a kamarák nemzetközi hálózatába és felkerülhetnek annak elismert weboldalára.


A széleskörű ismertség mellett a legfontosabb, hogy ezzel a vállakozása a kamarai bizalomra épített keresőprogram révén a nemzeközi üzlet élet sabil vállalkozója lehet és a « CHAMBER TRUST » védjegy hitelességet és márkajelzést is ad szerte a világon az egységes rendszerben.


A « CHAMBER TRUST" védjegy tehát egy minősítő jelzés, egy nemzetközi garancia és egyúttal egy nemzetközi hálózati tagságot is jelent.

 

A bekerüléshez a vállalkozások regisztrálhatják magukat a www.worldchambers.com honlapon az ott elhelyezett magyar nyelven is elérhető oldal segítségével. A regisztrációt követően minden vállalkozás átesik a nemzetközi alapvizsgálaton, majd ennek pozitív ereményét követően egy évre 100 euro költség megfizetése mellett megkaphatja a « CHAMBER TRUST » pecsétet.

 

A vállalkozások a minősítéseel egyúttal bekerülnek a World Chamber Network rendszerébe és a nemzetközi weboldalra, amelyet jelenleg havonta több, mint negyedmillió látogató keresi fel. Mindez azt is jelenti, hogy a Worldchambers oldallal a tagja lehet a világ első tíz üzleti könyvtárában szereplő hálózatnak, amely ma erősebb üzleti ismertséget jelent, mint akár a google hálózata.

 

A belépéshez a BGE tagjainak akkor is lehetőségük van, ha nem rendelkeznek kamarai tagsággal. Ebben az esetben a kamarai kód helyett a BGE szót kell beírniuk az on-line regisztrációs lapra, amely a következő címen érhető el.:

 

          http://chambertrust.worldchambers.com/members/edit72_Hungary.asp.

 

Ezt követően már csak figyelmmel kell kísérni az regisztrációs adatlapon szereplő utasításokat és a szükséges iratokat el kell küldeni a BKIK WCN irodába, (1016. Budapest, Krisztina krt 99. Keszthelyi Péter WCN magyarországi képviselő), a regisztrációs lap hivatalos aláírt változatával együtt. A WCN regisztráció adatai a BKIK összevont kerületi szolgáltató irodáiban is ledhatók.

 

Amint az összes irat megérkezik és a nemzetközi ellenőrzés a vállalkozását rendben elfogadja, ez esetben visszaigazoló levelet küld a BKIK WCN iroda amely alapján lehet befizetni a 100 euro regisztrációs díjat. Annak beérkezését követően a vállalkozása minden betöltött adata felkerül az on-line rendszerre a vállalkozás CT regisztrációs számával és egy éves időtartamig fenn is marad. (A meghosszabításra természetesen lehetőség van erről a lejárat előtt értesítést kap a vállalkozás) Ettől az idóponttól kezdődően továbbá a vállalkozás jogosult  Chamber Trust pecsét viselésére minden hivatalos okmányán illetve azon eljárásokban, ahol ezen minősítés előnyt jelent számára.

                                               

     

Kapcsolatfelvétel és részletes infromáció :

bkik_fekete_csak_logo_1850.jpg

 wcn-logo.jpg

 

 

 Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara          World Chambers Network 

                                                           Keszthelyi Péter senior representative

                                                           +36 30 5667 907  

pkeszthelyi@t-online.hu

 

Chamber Trust online regisztáció ITT: 

 

                 

 
 


1 - Translate
Statisztika

Online: 1
Összes: 497149
Hónap: 2693
Nap: 99