Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

MEDIÁCIÓ

 BPR GAZDASÁGI TANÁCSADÓ és MEDIÁTOR IRODA    


e mail: bprmediator@gmail.hu   

chamber-trust-logo-small.jpg

telefon: +36 30 5667 907

 

A BPR Tanácsadó és Mediátor iroda a társaság korábbi gazdasági tanácsadói tevékenységének bázisán alakult és elsősorban a vállalatszervezésekkel, reorganizációval kapcsolatos konfliktuskezelésekre szakosodott, de jelentős tapasztalattal bír vállalatom közötti pénzügyi konfliktusok kezelésében és egyik kiemelt területe a vállalati válságkezelés szerteágazó konfliktusainak kezelése. Az iroda komoly nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, elsősorban európai területen és ennek révén széleskörű kapcsolatrendszerre is szert tett.

A BPR más társasági partnereivel együtt a korábbi gazdasági tanácsadó tevékenysége mellett elsők között foglalkozik a Nyugat-Európában már jól ismert és széles körben alkalmazott mediáció (mint alternatív, peren kívüli vitarendezési és konfliktuskezelő metodika) magyarországi bevezetésével és terjesztésével. Ezen tevékenységét a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara ajánlásával végzi, és a társaság szerepel a Közigazgatási és Igazságügyi minisztérium hivatalos közvetítői listáján. KIM közvetítői névjegyzék száma:  J/000526

A mediátori feladatokat közvetlenül a társaság egyik tulajdonosa és nemzetközi igazgatója Keszthelyi Péter látja el.

 

Keszthelyi Péter (1949)  

Közvetítői igazolvány száma: 001846/1

Elérhetősége:  mobil +36 30 5667 907 

e  mail: pkeszthelyi@t-online.hu

 

Vegyészmérnök, magasépítő mérnök és innovációs menedzser. Aktív mérnökként kezdetben elsősorban épületfenntartási területet érintő műszaki fejlesztéssel és innovációval, majd önálló vállalkozás keretében menedzserképzéssel, gazdasági tanácsadással, kereskedelmi közvetítéssel és nemzetközi szakmai tanulmányutak szervezésével foglalkozik. Az első magánjogi Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, majd ennek utódszervezete, a Budapesti Idegenforgalmi és Kereskedelemfejlesztési Egyesület (mai nevén Budapesti Gazdaságfejlesztési Egyesület) társelnöke, jelenleg elnöke. Két évig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi kapcsolatainak irányításáért felelős főtitkárhelyettes, ahol megszervezi az ICC HUNGARY egyesületet, és annak első főtitkára. A kamarai hivatal után Brüsszelben tevékenykedik a DH Belgium SA. belga tanácsadó és lobby cég vezérigazgatójaként, ahol tanácsadói és lobby tevékenysége mellett ingatlanfejlesztéssel és nemzetközi befektetésekkel foglalkozik elsősorban a BENELUX államok és Románia területén. Visszatérve Budapestre vállalatszervezéssel és ingatlanüzemeltetéssel foglalkozik és számos reorganizációt is végez különböző területeken működő vállalatoknál, majd a legutóbbi tíz évben elsősorban állami és önkormányzati projektek és állami vállalatok irányításával, szervezésével foglalkozik. Ebben a feladatában különösen számos közvetítői feladatot lát el és komoly gazdasági konfliktusok megoldásában működik közre, elsősorban átszervezésekkel kapcsolatos munkaadói és munkavállalói vitákban, valamint társaságok közötti pénzügyi viták rendezésében, mind hazai, mind nemzetközi partnerek között.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Mediációs Akadémián szerzi meg a gazdasági mediátor oklevelet és 2012 áprilisától szerepel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékében.  KIM közvetítői névjegyzék száma:  T/001846

A BKIK szakmai osztályának megbízottjaként részt vesz az ICC (Nemzetközi Kereskedelmi Kamara) mellett működő Mediációs szervezet munkájában is. A Budapesti Gazdaságfejlesztési Egyesület (BGE) vezető tisztségviselőjeként húsz éve aktívan részt vállal elsősorban a főváros gazdaságának civil támogatásában. Jelenleg a nemzetközi kamarai rendszer Chamber Trust minősítő tanúsítványának hazai képviselője, és az általa vezetett egyesület (BGE), maga is rendelkezik ezzel a minősítéssel.