Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  Keszthelyi Péter   

 

keszthelyi-peter.jpg

 

 
 
 

 

   

 

 
 
 
 
 
 
 

Vegyészmérnök, magasépítő mérnök és innovációs menedzser. Aktív mérnökként kezdetben elsősorban műszaki fejlesztéssel és innovációval, technológia transzferrel, majd önálló vállalkozás keretében menedzserképzéssel, gazdasági tanácsadással, kereskedelmi közvetítéssel és nemzetközi szakmai tanulmányutak szervezésével foglalkozik. 

Az első magánjogi Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, majd ennek utódszervezete, a Budapesti Idegenforgalmi és Kereskedelemfejlesztési Egyesület (mai nevén Budapesti Gazdaságfejlesztési Egyesület) társelnöke, jelenleg elnöke. Két évig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi kapcsolatainak irányításáért felelős főtitkárhelyettes, ahol megszervezi az ICC HUNGARY egyesületet, és annak első főtitkára. 

A kamarai hivatal után Brüsszelben tevékenykedik a DH Belgium SA. belga tanácsadó és lobby cég vezérigazgatójaként, ahol tanácsadói és lobby tevékenysége mellett ingatlanfejlesztéssel és nemzetközi befektetésekkel foglalkozik elsősorban a BENELUX államok és Románia területén. Ebben az időben vezeti a Contact Point Budapest nemzetközi üzleti közvetítő és lobby irodát Brüsszelben.  

Budapestre visszatérve vállalatszervezéssel, ingatlanüzemeltetéssel és fejlesztéssel foglalkozik és számos reorganizációt is végez különböző területeken működő vállalatoknál, majd közel tíz évig elsősorban állami és önkormányzati projektek és állami vállalatok irányításával, szervezésével foglalkozott. A 2006. évi és 2010. évi sikeres budapesti Úszó EB műszaki igazgatói feladatai után ezúttal a 2018. évi Oroszországban megrendezésre kerülő Labdarugó VB építészit projektjeinek előkészítésben vesz részt. 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Mediációs Akadémián 2012. évben kapott gazdasági mediátor oklevelet és 2012 áprilisától szerepel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékében. Komoly gazdasági konfliktusok megoldásában működik közre, elsősorban átszervezésekkel kapcsolatos munkaadói és munkavállalói vitákban, valamint társaságok közötti pénzügyi viták rendezésében, mind hazai, mind nemzetközi partnerek között. Részt vesz az ICC (Nemzetközi Kereskedelmi Kamara) mellett működő Mediációs szervezet munkájában is és a World Chambers Network (WCN) által működtetett nemzetközi kamarai rendszer a Chamber Trust minősítő tanúsítványának hazai képviselője. 

2013. évtől a BPR Europe kft. vezetőjeként újra magyarországi szabadalmak nemzetközi hasznosításával és technológia transzferrel foglalkozik, különös tekintettel a hulladékhasznosítás és visszaforgatás, valamint a zöld energiák területén.

 

 
 


1 - Translate
Statisztika

Online: 3
Összes: 496824
Hónap: 2953
Nap: 105